Last minute jazzbandje inhuren
De Jazz Centrale verzorgt muziek in heel Nederland, België, Luxemburg en West-Duitsland.

100% gespecialiseerd in jazzbands en jazz DJ's voor uw feest, bruiloft of zakelijke evenement - sinds 2002.

+31(0)85 4010 560

Whatsapp +31 6 2475 2971

Voeg contactpersoon "Jazz Centrale" met dit nummer toe
aan de contactenlijst in uw smartphone. Daarna vindt u ons
in uw Whatsapp-contactenlijst.

Dagelijks geopend van 09:00—22:00Jazz en blues zangeres Eline

Op zoek naar een authentieke jazz sfeer? Dan mag een swingende jazz-zangeres niet ontbreken! Voor schitterende vertolking van de mooiste jazzy evergreens, swingende soul en blues vanuit het hart.

Het repertoire van Eline kent u van:

 • Aretha Franklin, Ramsey Lewis, Bob Marley,

 • Ray Charles, Nina Simone,

 • James Brown, en vele anderen.

Muziekfragmenten

Als de muziekspeler hiernaast niet goed werkt, kunt u hieronder de muziekfragmenten downloaden en op die manier toch beluisteren.

 

 • Vele jaren ervaring

 • Uitstekend op elkaar ingespeeld

 • Geen ingewikkelde jazz

 • Weinig oppervlakte nodig

 • Wij zorgen voor sfeervolle verlichting

 • Volume goed aanpasbaar

 • Netjes gekleed in pak of casual

 • Wat u hoort, is wat u krijgtMogelijke uitbreidingen

Reacties van klanten


Zeer vakkundig

"Ter gelegenheid van mijn afscheidsfeest heb ik de Jazz Centrale uitgenodigd om de muzikale omlijsting te verzorgen. Dit gebeurde zeer vakkundig. De gasten waren bijzonder ingenomen met zangeres Eline en de band."

Dhr. R. Goei
Afscheidsfeest in Auberge De Rousch, Heerlen

 

Perfecte muziek

"Mijn dochter werd 18 en ik 60. Dat moest gevierd! We hadden al een mooie locatie in de binnenstad van Leiden bij de Hooglandse Kerk, de Branderij. We verwachtten onze goede vrienden, familie en collega's. Nu nog muziek: Eline had ik al eens gehoord. Haar stem aangevuld met de muzikanten Nick, Han en Mark: de avond kon niet meer stuk. Van al onze gasten was de reactie hetzelfde: perfecte muziek. Bij de eerste sessie gingen er een paar beentjes van de vloer. In de laatste was de dansvloer vol. Bedankt!"

Jan van Doggenaar
Verjaardagsfeest in De Branderij, Leiden

 

 

Uitstekende muziek

"Zeer tevreden over het optreden van de Jazz Centrale op ons feestje. Veel  enthousiaste reacties van onze gasten. Vooral het aandeel  van zangeres Eline werd zeer gewaardeerd. De Jazz Centrale heeft volledig voldaan aan onze verwachtingen."

Paul Rosekrans,
Grand Café Restaurant Abel, Rhoon

 

 

Zeer geslaagde feestavond

"Voor het 65ste verjaardagsfeest van mijn ouders heb ik na plezierig overleg met Kars gekozen voor een 3- koppige jazz- band met zangeres. De muzikanten waren erg vriendelijk en voelden perfect aan welk type en tempo muziek op welk moment gewenst was. Uiteindelijk zijn ze er zelfs in geslaagd het merendeel van de mensen aan het dansen te krijgen waarmee ze een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan een zeer geslaagde feest avond! Nogmaals heel erg bedankt!"

Welmoed Elisabeth
Feest in Amsterdam

 

 

Zeer geslaagd!

"Via deze weg wil ik jullie nog even bedanken, mede dankzij jullie was het feest voor Peter vorige week vrijdag zeer geslaagd!! We kregen veel complimenten over jullie, zelfs mijn moeder van 87 vond het heerlijke muziek en vooral dat het niet te hard was, we hebben jullie naam doorgegeven en we gaan elkaar zeker nog eens terug zien. Succes met jullie optredens"

Charlotte Tordoir
Verjaardagsfeest in Lage Vuursche

 

 

Uitstekend verlopen

"We vonden het allemaal uitstekend verlopen en zijn tevreden over jullie bijdrage. De muziek en de stijl paste mooi bij de sfeer van de avond. Swingend, maar niet overheersend. Volgens mij hebben mijn collega’s genoten van jullie optreden. Dank daarvoor!"

Jannemiek Verhoeven
Poort6

 

 

Excellent!

"If you want to create some spontaneity and fun at your event, and you enjoy listening to a classy assembly of jazz musicians then “De Jazz Centrale”  is the band for you. Changing their tempo from slow ballads to up-beat tempo they create a wonderful atmosphere ranging from dreamy listening to feet-stomping rhythms. They recently appeared before 450 guests at the Stainless Steel World gala dinner in Lanaken, Belgium, November 30th 2011 and their up-market enthusiasm and excellent musicianship soon had guests on their feet dancing and enjoying the wonderful ambiance and sounds they create."

John Butterfield Conference
Organizer Stainless Steel World 

 

... en lees ook alle oudere reacties!

 


Onze zangeres voor echte jazzclub sfeer

Bent u op zoek naar een echte donkere, 'zwarte' jazz stem voor uw feest, dan moet u zeker uw jazzband uitbreiden met Eline.

Eline heeft een mooie donkere stem die doet denken aan jazz zangeressen als Dinah Washington, Aretha Franklin en Sarah Vaughan.

Uiteraard is ook Eline conservatorium opgeleid. Ze speelt met bekende namen uit de Nederlandse jazz scène en heeft een schat aan ervaring. Met Eline op het podium wordt elk optreden een indrukwekkende ervaring!

Bekijk een lijst van ons repertoire.

Het repertoire neemt u mee langs de kusten van Zuid-Amerika, via de zwarte gospelkerken, naar de jaren '40 en '50 jazzclubs.

 

Wat is het verschil met Fulvia di Domenico

Bij de Jazz Centrale kunt u dus kiezen uit twee zangeressen: Fulvia di Domenico en Eline.

Om u te helpen om een juiste keuze uit beide zangeressen te maken, proberen we hier toe te lichten wat de verschillen zijn.

Eline heeft een wat donkerder stem. Een echte "afro" stem, terwijl Fulvia een "Europese", lichtere stem heeft.

Het repertoire van Eline bestaat voor het grootste deel uit echte swing stukken, gospel en blues. Bij Fulvia ligt de nadruk juist meer op vrolijke en dansbare bossa nova en latin (én dat in het Portugees). Voor een deel bestaat er echter ook overlap. Zo zal Fulvia ook best wat swingjazz zingen, en zal Eline ook enkele mooie bossa nova's ten gehore kunnen brengen.

Kiezen op basis van stijl

Zoekt u een zangeres die de stijl geeft van bijv. Dinah Washington, Ella Fitzgerald, Diana Krall, Aretha Franklin en Sarah Vaughan? Dan moet u Eline kiezen.

Zoekt u een zangeres die meer de stijl van bijvoorbeeld Astrud Gilberto (met Stan Getz) heeft?
Kies dan voor Fulvia di Domenico.

 

Bij welk bezettingen is Eline te boeken?

Een jazz zangeres (zowel Eline als Fulvia) komt het beste tot haar recht bij de swingende bezetting Piano Trio.

Piano of 			elektronische pianoplusContrabasplusDrums

 

Voor nog meer variatie en die échte jazz sound kunt u deze zangeres ook toevoegen aan het jazz kwartet

De Jazz Centrale - piano of elektronische pianoplusDe Jazz Centrale - contrabasplusDe Jazz Centrale - drumsplusDe Jazz Centrale - sax

 

Voor kleine of intieme situaties (bijvoorbeeld een diner voor 30 man), zou u ook kunnen overwegen om Eline te boeken bij ons Piano Duo.

De Jazz Centrale - piano of elektronische pianoplusDe Jazz Centrale - contrabas

 

Andere wensen?

Heeft u specifieke andere wensen, dan kunt u natuurlijk altijd met Kars overleggen. Wij zoeken graag naar een oplossing om de beste combinatie voor uw feest of evenement in te zetten.

Een overzicht van de jazz band met eline

 

Prijsindicatie

U kunt deze bezetting boeken vanaf ongeveer € 700.

Wilt u boeken op minder gangbare tijden (doordeweeks overdag bijvoorbeeld)? Dan kunnen we u vaak extra scherpe prijzen aanbieden. Prijzen zijn afhankelijk van veel factoren.
Bekijk ook eens onze prijsvergelijker.

Direct uw prijs weten? Vraag dan een aanbieding aan. Deze heeft u vaak binnen 30 minuten in de mail.

Keurmerk van de NTBOGegarandeerd 100% betrouwbaar

Weet u dat de Jazz Centrale lid is van de branchorganisatie NTBO? Hierdoor weet u zeker dat wij betrouwbaar en professioneel te werk gaan. Elk jaar wordt namelijk opnieuw getoetst door een onafhankelijke instantie of wij voldoen aan alle eisen.

 • Wij zijn onafhankelijk getoetst op betrouwbaarheid.

 • Wij bieden u 100% zekerheid.

 • Gegarandeerd professionele beroepsmusici.

 • persoonlijke aandacht voor uw boeking.

Lees meer over het Keurmerk en de NTBO.

 

Vaak gekozen uitbreidingen

Meest gekozen alternatieven

Eline is in combinatie met diverse van onze bezettingen te boeken. Wilt u overleggen? Bel dan Kars op +31 (0)6-2475 2971 of +31 (0)10-785 2907

 

Mogen wij u adviseren?

Door alle honderden optredens die wij hebben verzorgd, hebben we zeer veel ervaring. Vrijwel elke situatie en uitdaging hebben wij al meegemaakt. Profiteer van onze ervaring! Wilt u direct overleggen over uw specifieke wensen, neem dan gerust contact op. Bel ons op +31(0)85-4010560.

 

Tarief weten?