Welkom bij de Jazz Centrale!

"Mijn naam is Kars Veling, zakelijk leider van de Jazz Centrale. Ik en mijn team gaan er alles aan doen om uw evenement of feest tot een succes te maken.

Bekijk de site en neem gerust telefonisch contact met me op als u over uw wensen wilt doorspreken: +31(0)6-2475 2971. Op werkdagen ben ik vrijwel altijd bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur.

We zijn u graag van dienst!"

Jazzband inhuren Bij ons heeft u altijd dezelfde contactpersoon: Kars Veling!

De specialist voor een jazzband of jazz DJ op uw feest, bruiloft of evenement - sinds 2002.

» Ook op zakelijke events levert de Jazz Centrale de mooiste sfeer en achtergrondmuziek.

» Jazz op uw bruiloft? Lees onze adviezen in onze trouwgids!

» We treden op in heel Nederland, in België en in Luxemburg

+31(0)85 4010 560

Dagelijks van 09:00—21:00

Om een Whatsapp bericht te sturen, voegt u eerst het nummer +31 6 2475 2971 toe aan uw contacten in uw telefoon. Vervolgens verschijnt dit nummer in uw Whatsapp contacten!

of Whatsapp naar +31 6 2475 2971 (hoe?)Jazzband op een uitvaart, begrafenis of crematie: hartverwarmend

De begrafenis of crematie van uw dierbare wordt onvergetelijk wanneer er live jazz klinkt. Een jazz combo van de Jazz Centrale zorgt voor een serene sfeer en een waardig afscheid, waarin ruimte is voor herinneringen en emoties.

Wilt u direct contact? Bel dan onze zakelijk leider Kars Veling op (+31)(0)85- 4010 560

Jazzbandje op de uitvaartceremonie

Onze live jazzmuziek zorgt voor een sfeer waarin rust en emoties een plek kunnen krijgen. Een live jazzband op de uitvaartceremonie onderstreept de waardige en respectvolle sfeer.

U kunt kiezen uit een breed repertoire; ontroerende ballads, prachtige lichte swing en melancholische zwarte blues.

Verzoeknummers

Als uw dierbare graag naar jazz luisterde, dan heeft u ongetwijfeld verzoeknummers. We hebben een groot repertoire en komen graag aan uw wensen tegemoet.

Wanneer speelt de jazz band?

Uiteraard bepaalt u zelf wanneer onze jazzband speelt. Graag geven we u een indruk van de mogelijkheden:

We spelen bij de binnenkomst van u en uw gasten. Dit geeft direct een warme, intieme sfeer. U en uw gasten kunnen rustig aan het ceremonieel wennen.

Tijdens de ceremonie spelen we tussen de verschillende bijdragen door. Toespraken, liedjes of overdenkingen krijgen zo een gepaste omlijsting.

Het is bijzonder sfeervol wanneer de jazzband speelt terwijl u en uw gasten een laatste groet brengen aan uw dierbare. Terwijl de muziek klinkt, geeft ieder zijn gedachten en emoties een plek.

Een jazzbandje op de borrel

Steeds vaker wordt een uitvaart afgesloten door gezamenlijk een glas te drinken. Wanneer u dat laat omlijsten met live jazz, wordt de intens droevige dag in passende sfeer beeindigd. U kunt iedereen spreken in een ongedwongen setting.

Uiteraard kunnen we ook op een andere locatie, bijvoorbeeld in een nabijgelegen horecagelegenheid, live jazz verzorgen. We passen dan het repertoire aan, zodat er een meer ontspannen sfeer ontstaat.

Een jazzband op de uitvaart is het mooiste wat u uw overleden dierbare kunt meegeven.

Geïnteresseerd? Beluister de jazzcombo’s in verschillende samenstellingen, of neem direct contact op met Kars Veling (+31)(0)85-4010 560 voor advies.

De Jazz Centrale is gespecialiseerd in last-minute boekingen; we kunnen op hele korte termijn een jazz combo voor u samenstellen.

Voorbeeldmuziek

Beluister hieronder de muziek die we kunnen spelen op een uitvaart. Het is slechts een selectie uit het grote repertoire van geschikte jazzballads. Uiteraard spelen we in elke gewenste bezetting.

 

 

Voorbeeld van veelgeboekte samenstellingen

De Jazz Centrale - piano of elektronische pianoplusDe Jazz Centrale - contrabas

Piano of 			elektronische pianoplusContrabasplusDe Jazz Centrale - jazzgitaar

Piano of 			elektronische pianoplusContrabasplusDrums

De Jazz Centrale - jazzgitaarplusDe Jazz Centrale - contrabas

De Jazz Centrale - jazzgitaarplusDe Jazz Centrale - contrabasplusDe Jazz Centrale - sax

 

Uiteraard kunt u alle combinaties desgewenst uitbreiden met een van onze vocalisten!

Waarom juist de Jazz Centrale boeken?

  • Gespecialiseerd in last-minutes, dus ook voor morgen of volgende week;
  • Zeer ervaren professionele musici;
  • Diverse samenstellingen, voor elk budget;
  • Breed repertoire van honderden jazznummers;
  • De jazz bandjes vereisen weinig ruimte;

En verder:

  • Snelle, professionele reacties op mail en telefoon;
  • We komen onze afspraken gegarandeerd na;
  • Eén contactpersoon, die van alles op de hoogte is (Kars Veling);
  • Zeer veel ervaring door meer dan 200 optredens per jaar.

Lees hieronder enkele ervaringen van onze klanten

 

Testimonials

Onvergetelijk afscheid van mijn vader, een groot jazz-liefhebber.

Een jazzbandje op uitvaart, begrafenis of crematie"Kan het afscheid van een dierbare echt onvergetelijk zijn? Ja, dat kan! We vroegen de Jazz Centrale om, naar de wens van mijn vader, Ben Webster en New Orleans Jazz te spelen op zijn afscheid. Daar hield hij heel erg van. De prachtige ingetogen melancholische jazz tijdens de afscheidsdienst heeft de ceremonie voor mijn vader tot een intens mooie herinnering gemaakt.

De Jazz Centrale verzorgde ingetogen en sfeervolle jazz tijdens de crematieplechtigheid en levendige en troostende jazz tijdens de afscheidsreceptie. Mijn vader zou het een prachtig afscheid hebben gevonden. Alle aanwezigen waren diep geroerd en onder de indruk van de muziek. We konden ons geen mooier afscheid wensen; het was alsof mijn vader er bij was, de muziek bracht hem erbij.......

- Birre Yazar-Walvis

 

Het moest menselijk zijn. Het moest echt zijn.

"Ik had de taak om voor de crematie van mijn oom een jazzband te regelen. De crematie moest een afspiegeling zijn van wie mijn oom was: rustig, warm, vriendelijk, ontspannen en een groot liefhebber van jazz muziek. De dood wordt al als zwaar beleefd, daarom wilden wij lucht en warmte in het geheel brengen door een band te laten komen in plaats van cd's af te draaien. Het moest menselijk zijn. Het moest echt zijn.

Al snel belandde ik op de website van De Jazz Centrale en zocht contact. Kars Veling heeft ons altijd vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Hij deed suggesties en hield rekening met onze wensen. Op de dag zelf ging alles volgens het boekje. De bandleden hebben zich ook hier professionals getoond; rustig en respectvol. Ze gingen als vanzelf op in het geheel.

Qua muziek hadden we ons niet beter kunnen wensen. Ze hebben precies aangevoeld welke sfeer wij wilden neerzetten. Het bood troost aan alle aanwezigen. Het was compleet. Het is al ruim 2 jaar geleden, maar nog hebben mensen het over de band die tijdens de afscheidsdienst aanwezig was."

- Nancy Hart

 

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Laat ons hieronder weten hoe wij u van dienst kunnen zijn en hoe wij u kunnen bereiken. We nemen zo snel mogelijk contact op. U kunt ook zelf bellen met Kars Veling, onze organisator op (+31)(0)85-4010560.

 

Uw gegevens

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

(Vul in elk geval één van beide velden in, anders
kunnen wij geen contact met u opnemen!)

 

Welk woord staat hier?

Welke cijfers staan hierboven?

(verplicht - dit voorkomt dat wij spam ontvangen)

 

Uw wensen

 

Uw bericht wordt direct verstuurd naar Kars, onze organisator.
Hij neemt zo snel mogelijk contact op. Meestal binnen 1 uur.