sluiten

Nederland — België — Luxemburg — Duitsland

Van Sinatra tot Soul — met Alex hoort u het allemaal langskomen

Jazz- en soulzanger Alex

De meest swingende jazz standard en zwoelste soulhits - Alex zingt ze allemaal. Met begeleiding van een jazzband op maat, zorgt Alex voor een weergaloze sfeer op uw feest, bruiloft of evenement.

Samenstelling

Tarieven
Check beschikbaarheid
Check beschikbaarheid

Geweldige jazzband!

De Jazz Centrale was zeer professioneel in alle opzichten. Hun performance was geweldig, ze hebben de sfeer gemaakt op onze huwelijksceremonie. Alsook op het gebied van communicatie (aanvraag tot afhandeling) was alles perfect. Kortom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een Jazzband.

Mahtias Devis

Groot compliment

Groot compliment voor de zanger en orkestleden. Het was super. Al mijn gasten zeer tevreden.

Jan Versloot

Zien en horen


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas, sousafoon of tuba weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Muziekfragmenten

Let op: druk eerst op om de muziek te starten.

Videoclip

Overzicht van het repertoire

Informatie

Jazzklassiekers worden weer tot leven gewekt

Bent u voor uw feest of event op zoek naar een echte jazz crooner (zanger), dan moet u zeker Alex boeken! Met zijn imposante bos rossig haar is hij een indrukwekkende verschijning op het podium.

Het repertoire van Alex bestrijkt het hele klassieke jazzrepertoire, zoals gezongen door grootheden als Frank Sinatra en Tony Bennet. Tevens zingt hij de soulklassiekers van John Legend, Otis Redding, Stevie Wonder, Marvin Gaye, Donny Hathaway en James Taylor.

Alex voelt zich op het podium helemaal thuis. En dat zal u merken. Een fijne show zonder opdringerig te zijn. Hij vertolkt subtiel de mooiste ballads, en neemt u mee in swingende jazzklassiekers als "All of me" of "Bye Bye Blackbird".

Bij welke bezettingen is Alex te boeken?

De stijl en het repertoire van Alex komen goed tot hun recht in combinatie met de swingende bezetting van het Allround Jazz Trio.

Voor nog meer variatie en die échte jazz sound van saxofoon kunt u deze combinatie ook uitbreiden tot het Allround Jazz Kwartet.

Voor kleine of intieme situaties (bijvoorbeeld een diner voor zo'n 30 man), zou u ook kunnen overwegen om Alex te boeken bij ons Piano Duo.

 

Andere wensen?

Heeft u specifieke andere wensen, dan kunt u natuurlijk altijd met Kars overleggen. Wij zoeken graag naar een oplossing om de beste combinatie voor uw feest of evenement in te zetten.

Waarom de Jazz Centrale?

  • Meer dan 300 optredens per jaar
  • Een team van enthousiaste professionals
  • Kars koos zelf alle musici zorgvuldig uit
  • Altijd volume op achtergrondmuziek
  • We spelen in heel Nederland en België
  • Verzorgde kleding
  • Sfeervolle verlichting
  • We zorgen voor apparatuur en instrumenten
  • 100% zekerheid dat we ook echt komen
Tarieven

Sfeer perfect aangevoeld

Hierbij wilde ik jullie nog even bedanken voor het professionele optreden van Alex en zijn team. We waren erg blij en tevreden met de manier waarop zij een bijdrage hebben geleverd aan onze dag. Ze voelden de sfeer perfect aan! Nogmaals dank en bij een volgende gelegenheid weet ik jullie zeker weer te vinden!

Sander van der Wel

Sfeervol en professioneel

Sfeervol en professioneel, maar vooral fantastische jazz! Vanaf de eerste klanken van de piano en contrabas werd de sfeer gezet van ons trouwfeest. Onze gasten waren onder de indruk van Alex. Jullie hebben ons trouwfeest onvergetelijk gemaakt. Ongelooflijk bedankt!

Grace en Niels

Een echte aanrader

Voor ons huwelijksfeest hebben we de Jazz Centrale gevraagd om een aantal uren de muziek te verzorgen. Hier hebben we geen spijt van gehad. Een geweldige band met zanger, die een goede sfeer hebben neergezet! Ook de voorbereidingen verliepen vlekkeloos, ondanks wat logistieke wijzigingen van onze kant. Een echte aanrader!

Sebastiaan Ploegmakers

Meest gekozen alternatieven

Onderstaande combinaties worden vaak gekozen in plaats van deze bezetting.

... of bekijk hier al onze alternatieven

Laat Kars u adviseren!

"Als professioneel jazzmuzikant en oprichter van de Jazz Centrale ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Bel mij op direct op +31 6 24 75 29 71. Of stuur mij hier een whatsapp"