Nederland — België — Luxemburg — Duitsland

Bekijk snel onze unieke arrangementen tijdens COVID-19

U boekt zonder risico want u mag gratis verplaatsen bij corona restricties!

Voorwaarden i.v.m. corona

Er zijn momenteel een viertal scenario's denkbaar in verband met corona.

Scenario 1 - Uw boeking annuleren in geval van lockdown
Scenario 2 - Uw boeking verplaatsen in geval van lockdown
Scenario 3 - Uw boeking annuleren in verband met gewijzigde coronamaatregelen (met uitzondering van lockdown)
Scenario 4 - Uw boeking verplaatsen in verband met gewijzigde coronamaatregelen

Hieronder lichten we opties toe.

Scenario 1 - Uw boeking annuleren in geval van lockdown

Indien uw feest of evenement niet door kan gaan vanwege een algehele lockdown waarbij horeca- en evenementenlocaties, alsmede podia en theaters op last van de overheid gesloten zijn, en tevens feesten in privé sfeer worden ontmoedigd, en u kiest ervoor om de boeking in zijn geheel te annuleren (dus niet te verplaatsen) dan is dat mogelijk en rekenen we enkel 25% van het oorspronkelijke tarief om de gemaakte kosten te dekken die we reeds voor uw boeking hebben moeten maken.

Scenario 2 - Uw boeking verplaatsen in geval van lockdown

Als er een algehele lockdown van toepassing is waarbij alle horeca- en evenementenlocaties, alsmede podia en theaters op last van de overheid gesloten zijn, en tevens feesten in privé sfeer worden ontmoedigd, en als daardoor uw evenement, feest of bruiloft niet door kan gaan, dan is het mogelijk om de boeking gratis te verplaatsen. Wel wordt het tarief geactualiseerd naar de nieuwe datum.

Scenario 3 - Uw boeking annuleren in verband met gewijzigde coronamaatregelen (behalve in geval van lockdown)

Het kan voorkomen dat de coronamaatregelen van de overheid veranderen nadat u uw boeking heeft geplaatst. Daardoor kan het zijn dat u uw feest of evenement niet in de vorm kunt laten doorgaan die u in gedachten heeft, waardoor u de boeking alsnog wilt annuleren. Dat staat u uiteraard vrij, maar financiële schade als gevolg van deze beslissing kan niet in z'n geheel bij de musici worden neergelegd. Wij hadden immers weldegelijk kunnen optreden op een ander feest, evenement, concert of festival, maar we hebben de datum voor uw boeking vrijgehouden. In deze situatie delen we de schade en betaalt u de volgende annuleringskosten:

Tot 3 maanden van te voren: 10 %
Annulering 12-8 weken van te voren: 25 %
Annulering 8-4 weken van te voren: 30 %
Annulering 4-0 weken van te voren: 50 %

Dit geldt dus niet wanneer er sprake is van een lockdown. Zie voor die situatie scenario 1.

De annuleringsvoorwaarden van scenario 3 gelden nadrukkelijk ook bij een verbod op entertainment in de horeca. Sinds het begin van de corona crisis is namelijk gebleken dat er sprake kan zijn van een verbod op entertainment in de horeca, maar dat tegelijk feestjes thuis, concerten in theaters of optredens op festivals of over de grens wél toegestaan zijn en wij daar dus wél hadden kunnen optreden.

Scenario 4 - Uw boeking verplaatsen in verband met gewijzigde coronamaatregelen

Als u uw bruiloft, feest of evenement wilt uitstellen ten gevolge van gewijzigde corona maatregelen, dan is verplaatsing gratis mogelijk, mits de nieuwe boeking maximaal 1 jaar in de toekomst ligt. Wel wordt het tarief geactualiseerd naar de nieuwe datum. Ligt de nieuwe datum verder dan 1 jaar in de toekomst, dan overleggen we graag over de mogelijkheden en vergoeding.