Wij spelen ook tijdens de lockdown, dus huur ons gerust in

Gedenkwaardige muzikale omlijsting tijdens de uitvaart van uw dierbare
Actief in Nederland en België

Praktisch

Wanneer speelt de jazz band?

Uiteraard bepaalt u zelf wanneer onze jazzband speelt. Graag geven we u een indruk van de mogelijkheden:

We spelen bij de binnenkomst van u en uw gasten. Dit geeft direct een warme, intieme sfeer. U en uw gasten kunnen rustig aan het ceremonieel wennen. Tijdens de ceremonie spelen we tussen de verschillende bijdragen door. Toespraken, liedjes of overdenkingen krijgen zo een gepaste omlijsting.

Het is bijzonder sfeervol wanneer de jazzband speelt terwijl u en uw gasten een laatste groet brengen aan uw dierbare. Terwijl de muziek klinkt, geeft ieder zijn gedachten en emoties een plek.

Over ons

U wilt natuurlijk geen enkel risico lopen op zo'n bijzondere gelegenheid als de uitvaart van uw dierbare.

Daarom kunt u met een gerust hart de Jazz Centrale laten zorgen voor de muzikale omlijsting. De Jazz Centrale is het initiatief van Kars Veling, onze zakelijk leider en pianist. Wij zijn al vele jaren actief en hebben in die tijd meer dan 1500 optredens verzorgd. Ons team bestaat uit uitsluitend zeer ervaren beroepsmusici. U kunt 100% zeker zijn van zeer betrouwbare vakmensen.

Naast optredens op uitvaarten, verzorgen wij de muzikale omlijsting van zakelijke borrels en privé aangelegenheden.

Een jazzbandje op de receptie

Steeds vaker wordt een uitvaart afgesloten door gezamenlijk het glas te heffen. Wanneer u dat laat omlijsten met live jazz, wordt de droevige dag in passende sfeer beëindigd. U kunt iedereen spreken in een ongedwongen setting.

Uiteraard kunnen we ook op een andere locatie, bijvoorbeeld in een nabijgelegen horecagelegenheid, live jazz verzorgen. We passen dan het repertoire aan, zodat er een meer ontspannen sfeer ontstaat.

Verzoeknummers

Als uw dierbare graag naar jazz luisterde, dan heeft u ongetwijfeld verzoeknummers. We hebben een groot repertoire en komen graag aan uw wensen tegemoet.

Uw zekerheden

  • Representatieve en voorkomende musici
  • Musici die ruim op tijd komen
  • Musici met een breed repertoire van honderden jazzliedjes
  • Musici die zeer goed kunnen inschatten welke muziek passend is
  • Musici die hun instrument goed beheersen en zeer zacht kunnen spelen

Kies uw jazzband