Nederland — België — Luxemburg — Duitsland

Huur met een jazzbandje of jazz DJ voor uw kerstontbijt, kerstborrel of kerstdiner

Organiseert u met kerst een kerstontbijt, kerstdiner of kerstborrel voor uw collega's, klanten of familie? Huur dan eens een jazzband van de Jazz Centrale in! Of swing op de grammofoonplaten van de jazz DJ! Speciaal tijdens de feestdagen spelen wij een swingend, gezellig jazzy kerstrepertoire. Zo voorziet u uw kerstfeest van sfeervolle jazz en kerstjazz.

"De medewerkers van de NVZ hebben tijdens de kerstborrel genoten van jullie optreden. Het was een sfeervolle, swingende en welkome aanvulling op de avond. Hartelijk dank daarvoor!"

Jan, Monique, Lara, Renske en Marieke — Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen
Deze klant boekte ons compacte en sfeervolle jazzduo jazzduo piano + contrabas

Welke jazzbandjes kunt u samenstellen?

Bij de Jazz Centrale bepaalt u zélf hoe groot de jazzband wordt! Zo is er voor elk budget en grootte van het gezelschap een passende jazzband samen te stellen.

Ook kunt u de jazzband uitbreiden met vocalist!

Muziekfragmenten

Als de muziekspeler hiernaast niet goed werkt, kunt u hieronder de muziekfragmenten downloaden en op die manier toch beluisteren.

Santaclaus Is Coming To Town
Let It Snow
Winterwonderland
Have Yourself A Merry Little Christmas
I'll Be Home For Christmas
Rudolph
Frosty the Snowman
Christmas Song
Silverbells
White Christmas

"Op 8 december jl., organiseerde wij (Progress Software) op ons hoofdkantoor in Rotterdam onze “ jaarlijkse kerstborrel” met de muzikale omlijsting van de Jazz Centrale. Het adagium wat zij hanteren “met overleg komen we tot de mooiste oplossingen!” is bij deze professionele organisatie zeker van toepassing. 

Na een aantal minuten een kijkje te hebben genomen op de website van de Jazz Centrale, in mijn voorbereiding, werd ik al snel door Kars Veling middels de chatfunctie benaderd met de vraag of alles duidelijk was, en of ik nog eventuele vragen had, dit alles middels een prettige en zeer servicegerichte approach. De keuze was hierdoor snel gemaakt om onze boeking definitief te maken.

Ik zeg: tot volgend jaar Kars!"

Eric Jan Deijl
Progress Software Rotterdam

Vrolijke kerstliedjes in een swingende jazzstijl

Een kerstborrel of kerstdiner is natuurlijk niet compleet zonder sfeervolle achtergrondmuziek. Speciaal om die reden doorspekken wij tijdens de feestdagen ons regulier jazzrepertoire met de mooiste kerstliedjes.Ons repertoire is op die manier uitstekend aangepast aan de specifieke wensen tijdens de feestdagen. Uw gasten zullen aangenaam verrast door de swingende vertolking van de overbekende hits.

Aangepast aan de situatie

Onze muziek op uw kerstdiner of kerstborrel is altijd aangepast aan de situatie. Het volume is op bescheiden niveau, zodat uw gasten op ontspannen manier met elkaar kunnen converseren. Ook het repertoire kiezen we zodanig, dat dit toegankelijke muziek oplevert—ook voor de niet-jazzkenner!

Vrolijke kerstliedjes in een swingende jazzstijl

Wij leveren jazz op elke locatie in de Benelux. Dus of het nu gaat om een privé kerstborrel of een zakelijk kerstdiner, wij komen graag naar u toe!

Aangepast aan de situatie

De Jazz Centrale is uniek in zijn werkwijze! U stelt zelf het jazzbandje samen! Zo configureert u een bandje, bv. een jazz trio, dat specifiek bij uw muzikale wensen en budget past

Of u kiest voor onze jazz DJ die ambachtelijk draait van oude grammofoonplaten.

Weet u niet wat u moet kiezen? Geen nood! Wij hebben door meer dan vele honderden optredens buitengewoon veel ervaring, en vrijwel elke situatie al een keer meegemaakt. U kunt dus een beroep doen op onze royale ervaring!

In goed overleg vinden we vrijwel altijd een perfect passend arrangement!

"Ons feest heeft absoluut door jullie band dat gouden randje gekregen. Precies de goede sfeer geraakt, lekker kunnen dansen, maar ook praten was mogelijk. Heel erg bedankt voor jullie fantastische bijdrage."

Daniëlle Dubois
Kerstdiner van Gilead Sciences Belgium
La Plaza Hotel Brussel
"Door afmelding van een band, had ik drie dagen van te voren een muzikale opvulling nodig voor tijdens de kerstborrel. Bij de Jazz Centrale was het binnen een paar uur geregeld. En ook de muzikale prestatie die de twee mannen lieten horen was van goed niveau. Hier spreekt een tevreden klant en ik zal de Jazz Centrale zeker in het hoofd houden bij een volgend evenement."
Koen van Asten
Rivierduinen Servicebedrijf

Ons vrolijk swingende kerstrepertoire

Hieronder een indruk van ons swingende kerstrepertoire welke wij met een live jazzbandje ten gehore brengen.

 • Silver Bells
 • Rudolph the Red Nosed Reendeer
 • Let it snow, let it snow, let it snow
 • I'll be home for christmas
 • The Christmas Song
 • Sleigh Ride
 • Silent Night
 • Jingle Bells
 • Santa Clause is coming to town
 • Have yourself a merry little christmas
 • White Christmas
 • Frosty the snowman

Kortom: lekker herkenbare sfeervolle kerstliederen, overgoten met een jazz sausje. Uw gasten zullen ervan genieten!

Zowel voor bedrijven als particulieren

Wij kunnen zowel voor bedrijven als particulieren onze sfeervolle jazzoptredens verzorgen. Wij worden veel geboekt voor de omlijsting van zakelijke kerstdiners, maar ook voor kerstborrels in de persoonlijke sfeer kunt u bij ons terecht.

We nemen u alle zorg uit handen

 • U hoeft maar één ding te voorzien, en dat is een stopcontact. Voor alle overige apparatuur en instrumenten zorgen wij zelf.
 • U bent verzekerd van achtergrondmuziek op zeer hoog niveau. Uw gasten zullen zeker onder de indruk zijn.
 • Als een muzikant plotseling ziek wordt, kunnen wij altijd een even goede vervanger inzetten.

Advies nodig? Bel ons gerust!

Bel ons gerust om over uw specifieke wensen en plannen te spreken. Wij kunnen vanuit onze grote ervaring vaak een hoop handige tips geven.

"Ons feest heeft absoluut door jullie band dat gouden randje gekregen. Precies de goede sfeer geraakt, lekker kunnen dansen, maar ook praten was mogelijk. Heel erg bedankt voor jullie fantastische bijdrage."

Daniëlle Dubois
Kerstdiner van Gilead Sciences Belgium
La Plaza Hotel Brussel

Waarom de Jazz Centrale inhuren?

 • Professionele en zeer ervaren muzikanten;
 • Diverse samenstellingen, voor elk budget;
 • 100% zekerheid dat het optreden door gaat;
 • Alle apparatuur wordt door ons voorzien;
 • Altijd een jazzbandje dat past bij uw situatie;
 • Vlotte behandeling van uw aanvraag.
 • Swingend en vrolijk kerstrepertoire.
Kies uw entertainment
"Wat een service en wat een geluid! Mede door de Jazz Centrale is ons kerstdiner 2014 een heel gezellig feest geworden. Wat een prachtige stem heeft Mylene! Toppers! Heel erg bedankt. Universiteit Twente ICTS"

Josee Wesseleer - Universiteit Twente
Deze klant boekte ons vintage jazzbandje met zangeres Mylène