sluiten

Nederland — België — Luxemburg — Duitsland

Een all-time jazz classic: het jazzkwartet met saxofoon

Prijsopgave

Check beschikbaarheid

Allround Jazz Kwartet — saxofoon + piano + contrabas + drums

Een van de mooiste en meest klassieke jazz-bezettingen, bestaande uit piano, contrabas, drums en de immens populaire saxofoon. Ideaal voor jazzklassiekers als "Take Five" van Dave Brubeck.

Alles was top verzorgd

Alles was top verzorgd! Wat ons het meeste aansprak is het snel kunnen handelen en inplannen. De saxofonist was een super meerwaarde voor het geheel. We zijn al een reden aan het zoeken voor een volgend feestje!

Omer Suna

Een fantastisch feest gehad

Een fantastisch feest gehad met goede jazz en mooie zang. Ik hoop het nog eens over te doen en dan zeker met de zelfde mensen. Bedankt.

John Gerrits

Zien en horen


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas, sousafoon of tuba weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Muziekfragmenten

Let op: druk eerst op om de muziek te starten.

Videoclip

Overzicht van het repertoire

Informatie

Dé ultieme jazz band

Dit is een bezetting die direct doet denken aan de zeer populaire jazz quartets uit de jaren '50 en '60, zoals van Dave Brubeck, Ben Webster, Miles Davis, enzovoorts. Niet zo gek dus, dat deze bezetting erg tot de verbeelding spreekt van veel onze klanten, en dus ook van uw gasten!

Volume: van achtergrond tot voorgrond

Met deze bezetting kunnen we zowel achtergrondmuziek verzorgen, als ook op de voorgrond treden. U moet zich realiseren dat een saxofoon van nature een wat luider instrument is. Toch kunnen we óók met deze bezetting - indien nodig - best zacht spelen. Tegelijk kunnen we, als de situatie het toelaat, flink aanwezig zijn.

Van mooie jazz ballads tot funky jazz

Met het jazz quartet kunnen we een breed scala aan stijlen spelen: van prachtige romantische jazz ballads (zoals bekend van Ben Webster bijvoorbeeld), maar ook bekende super funky jazz in de stijl van Herbie Hancock (Watermelonman, Cantaloupe Island). En daartussenin spelen we natuurlijk gewoon lekkere authentieke jazz, zoals u die kent van de platen van Miles Davis. En ook latin jazz en calypso's (Sonny Rollins) kunnen we erin verwerken!

Kortom, met deze bezetting zijn onze variatiemogelijkheden zonder meer het grootst! Daarom is deze bezetting bijvoorbeeld erg geschikt voor bruiloftsfeesten en grotere zakelijke evenementen.

Waarom de Jazz Centrale?

 • Meer dan 300 optredens per jaar
 • Een team van enthousiaste professionals
 • Kars koos zelf alle musici zorgvuldig uit
 • Altijd volume op achtergrondmuziek
 • We spelen in heel Nederland en België
 • Verzorgde kleding
 • Sfeervolle verlichting
 • We zorgen voor apparatuur en instrumenten
 • 100% zekerheid dat we ook echt komen

De Jazz Centrale — gegarandeerd 100% betrouwbaar

Weet u dat de Jazz Centrale lid is van de brancheorganisatie NTBO? Hierdoor weet u zeker dat wij betrouwbaar en professioneel te werk gaan. Elk jaar wordt namelijk opnieuw getoetst door een onafhankelijke bureau of wij voldoen aan alle eisen.

 • Wij zijn onafhankelijk getoetst op betrouwbaarheid.
 • Wij bieden u 100% zekerheid.
 • Gegarandeerd professionele beroepsmusici.
 • Persoonlijke aandacht voor uw boeking.

Prijsopgave

Klonk als een dijk

We hebben enorm genoten van het Jazz Quartet! Klonk als een dijk zeg! Wat ons betreft alles naar wens en tevredenheid geweest en gezien de vele positieve reacties waren de gasten het hier mee eens. Hartelijk dank voor alles en voor jullie nog veel jazz-plezier en succes toegewenst!

Jeanet Hooijjer

Zeer professioneel

Wij genieten nog altijd na van een heel leuk feest! We krijgen ook nog altijd complimenten over zang en muziek! De communicatie tussen ons en jullie was zeer professioneel en helder. Veel dank voor jullie fijne optreden, en we weten nu waar we jullie kunnen boeken!

Diederik en Yvonne van der Mieden

Zeer te spreken

Iedereen was zeer te spreken over jullie optreden. Zou zo nog wel eens een vervolg kunnen krijgen in de toekomst. Verder alles prima geregeld.

Henk Nooter

Veel complimenten ontvangen

Het optreden was geheel volgens verwachtingen en zelfs een beetje meer! Wij hebben heel erg genoten van jullie optreden, het was geweldig om de openinsdans te doen en onverwachts ook de laatste dans :-) Ook hebben we van heel veel gasten complimenten gekregen voor onze keuze voor het Rotterdam Jazz Trio. Er werd vooral gecomplimenteerd over het feit dat er gedanst kon worden maar tevens ook gewoon een gesprek gevoerd kon worden.

Gert de Bruijn

Meest gekozen alternatieven

Onderstaande combinaties worden vaak gekozen in plaats van deze bezetting.

... of bekijk hier al onze alternatieven

Laat Kars u adviseren!

"Als professioneel jazzmuzikant en oprichter van de Jazz Centrale ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Bel mij op direct op +31 6 24 75 29 71. Of stuur mij hier een whatsapp"