Nederland — België — Luxemburg — Duitsland

De zwoele latin-side of jazz — exclusief op uw feest of event

Tarieven

Bossa nova & latin zangeres Agnes

Breid uw jazz band uit met onze bossa nova, samba en latin zangeres Agnes voor een zwoele zomerse latin sfeer! Ook in te huren als klein en voordelig duo van zang en gitaar.

Beschikbaarheid: 

Op aanvraag

De beschikbaarheid van deze bezetting is zeer goed! Dankzij ons grote team kunnen wij altijd een optreden voor u verzorgen in deze samenstelling, in heel Nederland en België. Zelfs vandaag of morgen! Voor definitief uitsluitsel kunt u ons direct Whatsappen en u weet het vaak binnen 5 minuten.

Vraag direct de beschikbaarheid op via Whatsapp. Of neem contact op via deze site.

Werkelijk fantastisch

Graag willen wij jullie hartstikke bedanken voor een ontzettend positieve bijdrage aan onze bruiloftsreceptie. Alle genodigden hebben zeer enthousiast gereageerd op jullie muzikale optreden, waarbij het juiste volume, de kwaliteit van de muzikanten en ook de zangeres veelvuldig genoemd zijn. De combinatie van drums, piano en Bas waren een onzettend goed advies voor onze ruimte, in combinatie met de prachtige, warme klanken van Agnes! Jullie hebben daadwerkelijk gebracht wat wij vooraf gehoopt en in gedachten hadden. Het enige jammere vonden wij het feit dat wij volledig van jullie genoten hebben, maar dit niet meer persoonlijk hebben kunnen overbrengen. Waarschijnlijk waren wij zo onder de indruk van de sfeer, dat het persoonlijke bedankje achterwege is gebleven. Maar hierbij onze maximale dank. Het was werkelijk geweldig!

Kim en Rim Posthumus

Vele complimenten

Wij hebben genoten van jullie optreden tijdens ons feest op 3 , ook kregen wij vele complimenten van onze gasten. Samen met Agnes vormen jullie een prima team, muziek om naar te luisteren, maar waarbij je ook nog met elkaar kunt converseren. Jullie optreden heeft zeker bijgedragen, aan het slagen van ons feest. Als er weer een aanleiding is voor een feestje! komen we zeker bij jullie terug. Nogmaals hartelijk dank!

Ruud en Marion Kruse

Zien en horen


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Muziekfragmenten

Let op: druk eerst op om de muziek te starten.

Videoclip

Overzicht van het repertoire

Informatie

Een van de zangeressen van de Jazz Centrale is Agnes. Met haar prachtige stem brengt ze de mooiste bossa nova's, de vrolijkste samba's en heerlijk swingen latin. Agnes is net als al onze andere musici uiteraard professioneel jazzmusicus en conservatorium opgeleid.

Smaakvol bij vrijwel elke gelegenheid

U kunt vele samenstelling van de Jazz Centrale uitbreiden met Agnes. Bijvoorbeeld bij een duo van piano en contrabas voor een intieme sfeer bij uw diner of kleine receptie. Maar ook bij het klassieke jazzkwartet voor een volledige swingende jazz band op uw feest. Voor echt kleine gelegenheden is het ook smaakvol om enkel een jazzgitarist met Agnes in te huren. Dit creëert een bijzonder intieme sfeer waarbij de zwoele klanken van Agnes onder begeleiding van gitaar of piano de ruimte op smaakvolle wijze vullen.

Specialist in Bossa Nova

Agnes is gespecialiseerd in Bossa Nova. Dat is die heerlijke zwoele ritmische jazzmuziek uit Brazilië die in de jaren '50 en '60 een enorme vlucht heeft genomen. Onder meer dankzij de schitterende songs van Antonio Carlos Jobim ("The Girl from Ipanema"), Astrud Gilberto, Joao Gilberto, en vele anderen.

In het originele Portugees

Met de Jazz Centrale kunnen we u dankzij Agnes unieke kwaliteit leveren: ze zingt de Bossa Nova's in het originele portugees. Dat geeft een enorme extra dimensie aan deze Brazilaanse muziek. Waar de meeste zangeressen in Nederland zich moeten beperken tot een Engelse vertaling, kan Agnes een prachtig Bossa Nova repertoire laten horen in de prachtige orginele taal.

Waarom de Jazz Centrale?

 • Meer dan 300 optredens per jaar
 • Een team van enthousiaste professionals
 • Kars koos zelf alle musici zorgvuldig uit
 • Altijd volume op achtergrondmuziek
 • We spelen in heel Nederland en België
 • Verzorgde kleding
 • Sfeervolle verlichting
 • We zorgen voor apparatuur en instrumenten
 • 100% zekerheid dat we ook echt komen

De Jazz Centrale — gegarandeerd 100% betrouwbaar

Weet u dat de Jazz Centrale lid is van de brancheorganisatie NTBO? Hierdoor weet u zeker dat wij betrouwbaar en professioneel te werk gaan. Elk jaar wordt namelijk opnieuw getoetst door een onafhankelijke bureau of wij voldoen aan alle eisen.

 • Wij zijn onafhankelijk getoetst op betrouwbaarheid.
 • Wij bieden u 100% zekerheid.
 • Gegarandeerd professionele beroepsmusici.
 • Persoonlijke aandacht voor uw boeking.

Tarieven

Zeer goed bevallen

Wij hebben erg genoten van de muziek. De combi tussen het Quartet en de DJ is ons zeer goed bevallen! Ik heb veel positieve reacties gehoord op de jazzy muziek.

Robbert en Marjolein Hamer

Precies goed

Wij waren super enthousiast over het optreden! Dit trio heeft er zeker toe bij gedragen dat het een zeer sfeervolle borrel is geweest! De muziek op de achtergrond was inderdaad precies goed en niet opdringerig! Toen het afgelopen was, hadden we spijt dat we niet wat langer hadden geboekt! Maar dat weten we nu voor de volgende keer, want die komt er zeker!

Steffy ten Cate

Geslaagde avond

Wij hebben afgelopen vrijdag ons 10 jarig jubileum gevierd en de Jazz Centrale heeft gezorgd voor het muzikale entertainment. Het was een geslaagde avond, mede dankzij de band!

Tamara Pols

Goede organisatie

Vrijdag 28 afscheidsreceptie en tapasbuffet in Nijmegen. De muziek werd verzorgd door de buitengewoon aardige en professionele musici en zangeres Agnes van de Jazz Centrale. Het was geweldig. Goede organisatie (wij hoefden niets te regelen), mooie muziek en prachtige stem van Agnes. Maakten de avond voor ons compleet.

Marjolein en Mark Vierhout

Meest gekozen alternatieven

Onderstaande combinaties worden vaak gekozen in plaats van deze bezetting.

... of bekijk hier al onze alternatieven

Laat Kars u adviseren!

"Als muzikant en bandleider ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Bel mij op direct op +31 6 24 75 29 71. Of stuur mij hier een whatsapp"