Nederland — België — Luxemburg — Duitsland

Bij ziekte van een muzikant garanderen wij een 100% volwaardige vervanging

Professionele musici van absolute topklasse met jarenlange ervaring

Persoonlijk advies voor een jazzband op maat

Wij spelen in heel Nederland en België

De specialist in live jazz bands voor zakelijk en particulier

100% gespecialiseerd in live achtergrondmuziek

De stijl en klasse van jazz op uw zakelijke evenement

De Jazz Centrale is uw meest ervaren partner voor de verzorging van sfeervolle (achtergrond)muziek op uw zakelijke evenement, borrel of receptie. Wij nemen u alle zorg uit handen. U bent verzekerd van de allerbeste jazzprofessionals en daarmee een ongekende sfeermaker op uw event.

"Al een aantal jaren boekt de gemeente Huizen de Jazz Centrale voor haar nieuwjaarsreceptie. Ook vorige week verzorgde het trio een prima muzikale ondersteuning. Leuke gasten, goede muziek. Bedankt weer!"

Cees de Vreede
Nieuwjaarsreceptie Gemeente Huizen

De unieke voordelen van de Jazz Centrale

  • Jazzbandjes van klein tot groot, dus voor elk soort event een geschikte oplossing.
  • Voor vrijwel elk budget is er een passende jazzband of jazz DJ te selecteren.
  • 100% garantie dat wij komen optreden, dus geen verrassingen op de dag van uw event!
  • U bent verzekerd van de allerbeste jazzprofessionals uit de Nederlandse jazzwereld.
  • Wij spelen door heel Nederland, België en Luxemburg.
  • Wij hebben vrijwel elke situatie al eens meegemaakt, dus we kunnen u adviseren vanuit een zeer brede en lange ervaring.
  • Eén vertrouwd contactpersoon (Kars) die op de hoogte is van al uw wensen en onze afspraken.
  • Zeer efficiënt zakendoen door snelle en uitgebreide reacties op uw mailtjes en telefoontjes.
  • Unaniem zeer positieve reacties van eerdere opdrachtgevers. We hebben dus een naam hoog te houden en daar profiteert u van!
"Al een aantal jaren boekt de gemeente Huizen de Jazz Centrale voor haar nieuwjaarsreceptie. Ook vorige week verzorgde het trio een prima muzikale ondersteuning. Leuke gasten, goede muziek. Bedankt weer!"

Cees de Vreede
Nieuwjaarsreceptie Gemeente Huizen

Stijlvolle achtergrondmuziek op aangenaam volume

Elk event is het waard om muzikaal omlijst te worden door een team van de Jazz Centrale. Met sfeervolle en professionele achtergrondmuziek zet u direct een ongeëvenaarde sfeer neer, die uw gasten zich ogenblikkelijk thuis laat voelen.

Onze muzikale omlijsting is altijd op een zodanig volume, dat u en uw gasten nog op ongestoorde wijze met elkaar kunnen converseren.

Ga voor het beste

Als u een zakelijk evenement organiseert, wilt u natuurlijk alleen het allerbeste. De beste catering, de beste ambiance en natuurlijk de beste jazz. De professionals van de Jazz Centrale zijn u graag van dienst.

Volledig in dienst van uw event

Wij beseffen als geen ander dat wij op uw evenement niet in het middelpunt van de belangstelling moeten staan. Wij vormen een onmisbare sfeermaker ten dienste van uw event. Onze optredens zijn dan ook tot in de puntjes verzorgd: de mooiste instrumenten, beste apparatuur, verzorgde kleding, eigen sfeervolle verlichting, achtergrondmuziek in onze korte pauzes, podiumaankleding en live muziek van ongekend hoog niveau. Al deze elementen maken onze optredens keer op keer tot een groot succes waarover door onze opdrachtgevers en hun gasten veel gesproken wordt.

Optredens in heel Nederland, België en Luxemburg

Wij leveren een jazzband of jazz DJ op elke locatie in de Benelux. Dus of het nu gaat om een oudejaarsevent in Rotterdam, Gent of Groningen, wij komen graag naar u toe!

Voor elk budget en voor elk volume

Omdat u zelf het jazzbandje samenstelt, bepaalt u zelf hoeveel u van het budget voor de live muziek alloceert. Uiteraard helpen we u met het maken van de beste keuze.

Advies nodig? Bel ons gerust!

Bel ons gerust om over uw specifieke wensen en plannen te spreken. Wij kunnen vanuit onze grote ervaring vaak een hoop handige tips geven.

  +31(0) 85 - 4010 560

"Tijdens ons 15-jarig jubileum werd de muziek verzorgd door het swing trio (bestaande uit vleugel, contrabas en gitaar) en zangeres Agnes. Een perfecte mix voor een bijzondere avond, waarbij de muziek niet te overheersend mocht zijn. Ze hebben een warme, vriendelijke sfeer neergezet die goed aansloot bij het doel van de avond en het aanwezige publiek. We kunnen deze combinatie van harte aanbevelen!"

Wijnanda Beverborg — PTG Advies
Organiseerde een 15-jarig jubileumfeest in DordtYart

Efficiënt zaken doen

Wij snappen dat u snel en efficiënt zaken wilt doen. U wilt uiteraard snelle reacties op uw aanvraag. U heeft tenslotte wel meer te doen! Bij de Jazz Centrale snappen we dit. Vaak reageren wij al binnen 1 uur op uw aanvraag. Soms zelfs nog sneller. Wilt u direct advies over de mogelijkheden? Bel dan Kars op (+31)(0)85-4010560. Hij kan u dan direct toelichten wat wij voor u kunnen betekenen.

Cases ter inspiratie

Wij hebben zeer brede ervaring. Van kleinschalige zakelijke diners tot de grootste events en beurzen.Speciaal ten aanzien van deze laatste categorie—de beurzen, grootste events en boekingen over meerdere dagen of zelfs maanden—hebben we de cases waar we het meest trots op zijn, beschreven op onze cases pagina. 
Laat u inspireren!

100% zekerheid

Zeker bij een boeking voor een zakelijk event moet u er natuurlijk 100% zeker van kunnen zijn dat het optreden doorgaat. Ook als er plotseling een muzikant uitvalt door bijvoorbeeld ziekte.

De Jazz Centrale kan u garanderen dat er een professionele jazzband of jazz DJ op uw event aanwezig zal zijn.

In dit opzicht is de werkwijze van de Jazz Centrale echt uniek. Wij werken in een groot team, hetgeen betekent dat we een zeer uitgebreid netwerk hebben van professionele collega's op wie wij in noodgevallen een beroep kunnen doen.

Zo kunt u er dus 100% zeker van zijn dat het optreden doorgang vindt! Ook dát is één van de grote voordelen van het inschakelen van de Jazz Centrale!

Kies uw entertainment

Reacties van klanten

Zeer vakkundig

Ter gelegenheid van mijn afscheidsfeest heb ik de Jazz Centrale uitgenodigd om de muzikale omlijsting te verzorgen. Dit gebeurde zeer vakkundig. De gasten waren bijzonder ingenomen met zangeres Eline en de band.

Dhr. R. Goei

Auberge De Rousch, Heerlen

Erg geslaagd!

Vier mans dixieland band speelde bij ons op een kopersevent. Was erg geslaagd.

Linda van Asselt

Ermelo

Incredibly grateful

I'm incredibly grateful to Kars and his band for making our evening incredibly special - our dinners guests were amazed by the performance and the professionalism of the band. Our honourary guest was extremely pleased to hear his favourite songs being performed live especially for him. The overall experience from the first contact with Kars to evening of the performance was great. Thank you so much!

Rasa

IJ-Kantine, Amsterdam

Enorm geappreciëerd!

De muziek werd door onze gasten enorm geappreciëerd, het was dan ook wel een goede keuze en vooral een goede uitvoering van de muziekstukken, die jullie gekozen hadden. Bij onze eerste “ontmoeting” hebben wij jullie reeds naar waarde kunnen schatten, waardoor we voor deze gelegenheid ook meteen aan jullie dachten. Ook de verantwoordelijken van het restaurant vonden jullie heel goed. Wij hebben ons bijgevolg veroorloofd hen de link naar jullie website door te sturen.

Dietlinde van den Driessche

Jullie waren fantastisch

Jullie waren fantastisch - het maakte het feest af! Heel sympathieke collega’s- mooie setting. We hebben erg genoten van de muziek, zelfs de echte muziekliefhebbers onder ons waren onder de indruk. Dankjewel!

Greet

Grimbergen

Warmly Recommended

This is the second time I am organizing a company party with life music from “Jazz Centrale”. The first it was a Jazz quartet with Bossa Nova singer Agnes and this time it was a Jazz Quartet with Jazz Singer SaraLee. Both were equally great. Warmly recommended not only for quality of the music but also for the smoothness of the organization.

Stephane Carlier

Alles was top verzorgd

Alles was top verzorgd! Wat ons het meeste aansprak is het snel kunnen handelen en inplannen. De saxofonist was een super meerwaarde voor het geheel. We zijn al een reden aan het zoeken voor een volgend feestje!

Omer Suna

Erg goed en sfeervol

Alles was zeer naar wens en een groot succes! De mannen hebben top gespeeld, klonk erg goed en sfeervol! Ook onze klant was zeer tevreden.

Merel Hartog

Genot om naar te luisteren

Mede dankzij jullie was onze avond helemaal perfect! Iedereen heeft zeer genoten, en ons nog vele malen gecomplimenteerd met de geweldige salesmeeting en uitstapjes. Ik zeg, het was zeker voor herhaling vatbaar! Dus wie weet zien we jullie in de toekomst weer terug. Heel veel succes met de band, jullie zijn een genot om naar te luisteren! Das is een ding wat zeker is.

Heleen Brasem

Boathouse Almere

Een té gekke avond

Jullie waren een succes afgelopen woensdag!! En dank jullie wel voor jullie flexibiliteit. Iedereen was erg enthousiast en mede dankzij jullie is het een te gekke avond geweest.

Simone van Wissen

Alles was naar wens

Alles was naar wens en iedereen heeft er van genoten!

Erwin Pieterson

Helemaal naar wens

Alles is helemaal naar wens verlopen en mochten we in de toekomst weer een jazz band nodig hebben dan zullen we zeker aan jullie denken.

Lotte van Vlerken

Iedereen heeft genoten

Het is meer dan geweldig geweest. Iedereen heeft er van genoten en het zijn ook nog een heel aardige mannen. Bedankt voor alles!

Nora van Dieten

Kasteel Hooge Vuursche

Prachtige muziek

Bij deze zouden wij jullie nogmaals hartelijk willen bedanken voor de prachtige muziek tijdens de Maserati Winter Fair. Iedereen vond het fantastisch en we hebben uw gegevens reeds aan verschillende mensen doorgegeven.

Laurent de Backer

Enorm genoten

We hebben enorm genoten van dit trio. Muziek was geweldig en tevens hun uitstraling. Ook mensen van andere organisaties kwamen op de muziek af om te genieten. Omgang/contacten met de heren waren zeer plezierig. Alles was mogelijk en niet te veel moeite. Super gedaan, ga zo door!

Vidya Gangaram

Beursstand Jaarbeurs Utrecht

Zeer te spreken

Bij deze wil ik jullie team bedanken voor het optreden op 10 . Iedereen van zeer te spreken over het optreden van het Jazz Duo! Ik hoop dat het duo net zo heeft genoten van de avond als wij.

Irinde Peters - Winkelman en Van Hessen

Toegevoegde waarde voor geslaagd event

Wij hebben genoten van het optreden. Hoewel er erg veel gasten aanwezig waren, het erg rumoerig was en veel mensen op het terras te vinden waren, was het erg prettig een gezellig deuntje op de achtergrond erbij te hebben. Dus was erg geslaagd. Ik heb het zeer op prijs gesteld dat op zo’n korte termijn dit muzikale trio geregeld kon worden, wat zeker een toegevoegde waarde had voor het geslaagde event.

Kim van der Vat

Lekkere luistermuziek

Ten eerste heel erg bedankt voor het muzikaal ondersteunen van ons jubileum. Zoals ik jullie al vertelde tijdens het eten, jullie muziek paste perfect bij de aangelegenheid. Lekkere luistermuziek die niet de boventoon voert en het mogelijk maakt een gesprek met iemand te voeren. Tijdens en na het feest heb ik veel positieve reacties ontvangen over jullie aanwezigheid en werd er ook meerdere malen om jullie website etc. gevraagd. Ik hoop dan ook dat jullie wat toekomstige optredens hieraan overhouden! Verder eigenlijk geen moeilijkheden ervaren. Het boekingsproces was erg duidelijk en het contact was prettig! Op de dag zelf verliep alles volgens afspraak en, zoals ik al eerder zei, was iedereen dik tevreden!

Jeroen Wirz

Ouderkerk a/d Amstel

Precies goed

Omlijsting is het juiste woord, zo is het ook ervaren. Niet onbeduidend, niet dominant, precies goed. Jullie wáren er, en het klonk perfect. Jullie droegen zeer zeker bij aan de sfeer. Het boekingsproces, ons contact, het optreden, het was allemaal naar wens.

Inez de Wit

Reasult, Ede

Dik tevreden

Het optreden donderdag was erg leuk! Ook onze gasten vonden dat. Kortom, we zijn dik tevreden, ook over het boekingsproces.

Joyce Wagter

Wassenaar

Erg positief

Zowel ik als de organiserende partijen, Maarsen Groep en NautaDutilh, zijn erg positief over jullie muzikale bijdrage aan de onthulling van FIRST Rotterdam.

Oscar de Grave

Zeer professioneel

Beste Kars, dank voor de uitstekende muzikale bijdrage tijdens het Qmus Symposium! Zeer professioneel, een beschaafd volume en prima jazz. Ik zal jullie bij volgende gelegenheden zeker weten te vinden.

Leon Groeneboom

Havenmuseum in Rotterdam

Klant was erg tevreden

De klant was erg tevreden, het jazz duo sloot goed aan op de sfeer van de avond. Bedankt voor de medewerking en wie weet tot een volgende keer!

Yvonne Veltman

Kwalitatief dik in orde

Het optreden was prima! Kwalitatief dik in orde (zelfs zonder een echte piano). Fijn dat het allemaal op zo’n korte termijn geregeld kon worden.

Ellen van Zadelhoff

Zeer tevreden

We waren zeer tevreden met de band! Van diverse mensen kregen we complimenten. Het was precies goed, niet te overheersend voor een borrel/receptie, maar aanwezig genoeg om de sfeer te bepalen. Afgezien van de band zelf, was ik erg tevreden over het gemak waarmee een band geboekt kan worden. En zelfs de vragen die ik had werden binnen no time beantwoord. Dus al met al zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar!

Joyce Bruijn

Hoofddorp

Veel positieve reacties

Was prima, veel positieve feed back, leuke muziek die het converseren niet hindert. Was ook goed te zien dat jullie zichtbaar plezier hadden in het spelen. Bedankt en wellicht tot ziens.

Hans Bloem

Leids Universitair Medisch Centrum

Goed stuk muziek!

Het was een heerlijke dag, dus er werd gauw naar buiten gegaan, echter de stijlvolle jazz op de achtergrond maakte het geheel heel compleet. Wijntje, biertje, zonnetje en een goed stuk muziek, we hadden het niet willen missen. Kortom een geweldige dag en opening. We zien elkaar zeker weer!

Nol Hendriks

Brothers Mode in Utrecht

Volle tevredenheid

Alles was dit jaar ook weer naar onze volle tevredenheid. De muzikale omlijsting van de Jazz Centrale tijdens de ontvangst en de borrel gaven ons congres net dat beetje extra!

Barbara Bosman

Nieuwegein Business Center

Volledig voldaan

Het optreden van de Jazz Centrale aan het begin van onze feestavond heeft absoluut aan onze verwachtingen en wensen voldaan. Precies wat we wilden tijdens de ontvangst; niet te luidruchtige muziek, maar wel een feestelijke sfeer creëren! Bedankt!

Margo Huisman

Sociëteit De Maas, Rotterdam

Echte toevoeging

Het optreden afgelopen donderdag is erg goed gegaan. Ik was erg tevreden over de kwaliteit van hun muziek en ze waren een echte toevoeging op het evenement. Wanneer ik leuke nieuwe aanvragen binnen krijg hoor je zeker van mij.

Lara Roos

Heel professioneel

Ons DNHK-Zomerfeest was mede dankzij de Jazz Centrale een groot succes. Al tijdens de voorbereidingen hebben de musici zich heel professioneel en flexibel opgesteld. Op het feest zelf hebben zij perfect op de locatie ingespeeld. Zo zijn ze op Slot Zeist van zaal naar zaal verhuisd om alle gasten van deze bijzondere sfeer te laten genieten. En dat is zeker gelukt!

Niels Koekoek

Slot Zeist

Thank you so much

Thank you so much for playing again for us in Noordwijk last week – everyone really enjoyed your performance.

Laura Boulton

Noordwijk

Super geslaagd feest

We hebben een hele leuke en ontspannende avond gehad met de Jazz Centrale, veel van de gasten gaven complimenten over de band en de muziekkeuze. Wat ik vooral heel fijn vond is de website waar alles heel duidelijk uitgelegd wordt en waarop je kunt reageren. Ook de reactie terug was heel vlot. De mensen van de band zelf ook heel vriendelijk en alles bij elkaar heeft dat bij gedragen aan een super geslaagd feest. Bedankt!

Debby Laurey

Valkenswaard

We weten jullie te vinden

Bedankt voor de passende muzikale omlijsting van onze feestelijke opening. Jullie hebben het feest mede tot een succes gemaakt! Succes met alles en mochten we weer een keer een jazzband nodig hebben, weten we jullie te vinden!

John Wessels

Marquat Advocaten Hardenberg

Zeer goed

De band was zeer goed! Dank voor jullie service.

Cor den Hartogh

Verasol

Muziek en volume gepast

Bij onze viering van 100+ Groengas- / aardagstankstations voelde de DJ goed aan welke muziek (en volume) gepast was. Hij creëerde een goede sfeer tijdens onze borrel. Wij kunnen de DJ zeker aanbevelen.

Groengasmobiel

Ahoy' Rotterdam

Very nice finishing touch

We are looking back on a successful event. We enjoyed the music which gave is a very nice finishing touch.

Noor Driessen

The Dylan Hotel, Amsterdam

Prima achtergrondmuziek

Prima achtergrondmuziek op informele borrel! Ondanks de moeilijke akoestiek in de beschikbare ruimte kwam de muziek prima tot haar recht! Op- en afbouw zeer snel verlopen. Bravo!

Sandra Bol

Robeco, Rotterdam

Gelijk gezellige sfeer

Namens ons hartelijk dank voor het gezellige optreden. Het was zoals we voor ogen hadden. Door de muziek was er gelijk een gezellige sfeer wat voor ons erg belangrijk was. Zoals ik had aangeven is jullie internetsite super goed voor elkaar.

Patrick en Sandra van der Stok

Kaashandel Van der Stok

Beter had het niet kunnen zijn

Tijdens de doop van ons nieuw Passagierschip ms Amadeus Silver in Amsterdam speelden een bassist, saxofonist en gitarist zeer sfeervolle en passende muziek. Iedereen was erg enthousiast over het optreden en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Het was precies goed en hoe we het ons hadden voorgesteld, beter had het niet kunnen zijn. Ook de samenwerking vooraf was prima en vooral de flexibiliteit van de muzikanten aan boord zeer gewaardeerd. Tot de volgende keer en hartelijke groeten uit Innsbruck!

Lüftner Cruises

Amsterdam

Helemaal top

Het was zeer naar wens! Fijne muziek, goed verzorgd, helemaal top.

Tom Cupedo

Engels, Rotterdam

Werkelijk perfecte achtergrondmuziek

Hierbij laat ik u graag weten dat het optreden van het jazzduo meer dan geslaagd was. Werkelijk de perfecte achtergrondmuziek voor ons evenement. We zullen bij een volgende gelegenheid zeker nog beroep doen op uw muzikale diensten en know how.

Janine Horemans

ABVV Mechelen+Kempen

Perfect verlopen

De avond is perfect verlopen. De band was erg geschikt voor het evenement; de borrel van de Inauguratie Dr. Robert Coelen. Bedankt!

Stenden Hogeschool Leeuwarden

Stenden Hogeschool Leeuwarden

Perfecte combinatie

Voor een receptie hebben wij de Jazz Centrale ingeschakeld en het was een perfecte combinatie van de band, de muziek en het evenement. Zeer veel positieve reacties gehad en zullen hen voor een volgende keer zeker inschakelen.

Paul Arens

Artis Aquarium

Meteen de juiste sfeer

Wij boekten voor ons jubileumfeest het smooth jazz trio. De muzikanten wisten meteen de juiste sfeer te scheppen, zowel met een akoestische als versterkte set. De muzikanten waren professioneel en perfect op elkaar ingespeeld. De muziek gaf de perfecte aanvulling en sfeer aan ons evenement.

Irene Poelhorst

De Fabrique in Maarssen

Flexibel en goede stijl

Tijdens de Grand Opening van ons evenement heeft dit jazztrio gespeeld. Ze waren flexibel in samenwerking en ze maakten sfeervolle muziek. Iedereen heeft erg genoten van de mooie achtergrondmuziek en de goede stijl die zij uitstraalden! Bedankt!

Lizan Bakker

Erasmus Recruitment Days, Erasmus Universiteit Rotterdam

Evenement naar hoger niveau getild

We hadden ons geen beter jazz duo voor de muzikale invulling kunnen wensen dan het professionele, leuke en gezellige, muzikale duo van de Jazz Centrale. Ze waren perfect op tijd, zagen er keurig en verzorgd uit, hadden voldoende extra materiaal (zoals belichting etc.) mee om er ook een zeer sfeervolle avond van te maken. Al met al hebben ze het evenement naar een hoger niveau gebracht! Mannen bedankt en tot de volgende keer!

Tobias Grinwis

Restaurant De Tuin, Rotterdam

Really impressed

I was really impressed that the Jazz Centrale was able to make me an offer on a very short notice and play at my event in Brussels only two days later. Thanks so much for the last-minute help and a great performance. It was a delight working with you!

Brussel

Kies uw entertainment
... of vraag direct uw aanbieding aan