Nederland — België — Luxemburg — Duitsland

Bekijk snel onze unieke arrangementen tijdens COVID-19

Jazz band inhuren
tijdens de lockdown?

Verras iemand met een optreden van een jazz bandje voor de deur op de oprit, stoep of in de voortuin.

Het is treurig om niet samen de verjaardag of het huwelijksfeest van uw ouders of grootouders te kunnen vieren. Wat is er dan mooier dan hen te verrassen met een optreden van een live jazzbandje?

Gewoon bij hen thuis op de stoep, op de oprit of in de voortuin.
Natuurlijk met de voorgeschreven social distance.

Wij kunnen dit voor u verzorgen! In heel Nederland en België.
En nu bovendien zeer voordelig geprijsd.
Zo helpen we elkaar deze moeilijke periode door.

Live jazz — ook tijdens de lockdown het mooiste cadeau!

Wat een sfeer, deze mannen maken niet alleen hun muzikale belofte waar, maar voelen ook precies de juiste sfeer aan die nodig is om het feest compleet te maken. Het verrassingsoptreden (Piano en Bas) voor de 90e verjaardag van mijn jazzverslaafde vader was voor hem en mij onvergetelijk! Ik beveel het team van Kars iedereen van harte aan en ga hen bij een volgend gelegenheid zeker opnieuw uitnodigen!

- Edwin van Kempen

Tarieven

Ons allround jazz duo op een lockdown suprise party. Uiteraard met de voorgeschreven social distancing.

Welke jazzbandjes kunt u inhuren?

De meeste klanten kiezen voor een duo of een solo-artiest. Een grotere bezetting is ook mogelijk!

Solo musici en jazz duo's

We houden natuurlijk rekening met het verbod op 'samenscholing'. Dat betekent dat we sowieso met twee musici kunnen optreden. We houden daarbij de voorgeschreven afstand in acht. Dat is voor ons optreden geen enkel probleem.

U kunt kiezen uit een solo muzikant, zoals een pianist, gitarist, trompettist of saxofonist. Een pianist neemt een eigen elektronische piano mee op accu. Of u kiest een van onze swingende jazz duo's. Hieronder vindt u veel geboekte opties.

Mobiele jazzbandjes voor het grootste verrassingseffect

Kiest u voor één van onze mobiele jazzbandjes, dan kunnen we plotseling te voorschijn komen. Een geweldig leuk verrassingseffect!

Als u kiest voor een bandje dat niet verplaatsbaar is, dan hebben we even wat tijd nodig om de instrumenten en apparatuur klaar te zetten. Maar ook dat is voor veel mensen interessant en het bouwt de spanning op.

Wenst u een grotere jazzband?

Dat kan ook! We kunnen ook in een grotere bezetting optreden. Het is dan wel noodzakelijk dat we onderling voldoende afstand kunnen houden (een grote tuin of binnenplaats is dan prima), en u dient ervoor te zorgen dat er geen toeloop is van buitenstaanders, zodat er geen samenscholing plaatsvindt.

Kies uw jazzband of vinyl DJ 

Onze meest populaire duo's

Alle instrumenten en apparatuur kunnen op onze mobiele accu worden aangesloten, waardoor we onafhankelijk van stroomvoorziening zijn. Wel zo veilig! Een bezetting met piano geeft een waardevolle extra dynamiek ten opzichte van bezettingen zonder piano.

Onze mobiele samenstellingen

Creëer een extra grote verrassing door onze muzikanten plotseling te laten opduiken. Met onze mobiele instrumenten is het mogelijk om direct te gaan spelen, zonder eerst apparatuur aan te moeten sluiten!

Onze solo artiesten

Een korte 'serenade' van één van onze solo artiesten is ook mogelijk.

Het piano + saxofoon jazz duo met de klassieker Take Five

Hoe gaat het in de praktijk?

Tijdens de coronacrisis worden we meestal voor een kort optreden van 15 tot 60 minuten ingehuurd. We kunnen uw geliefde dan verrassen met een selectie van onze allerbeste jazz classics! Uiteraard is het repertoire aan te passen aan uw specifieke wensen.

Na ons arriveren gaan we de instrumenten en apparatuur klaarzetten, waarna we kunnen beginnen met het optreden.

Bij onze mobiele bezettingen (zie boven) is het mogelijk om direct te gaan spelen, indien u ons als échte verrassing wilt inzetten!

Natuurlijk doen we er alles aan om de noodzakelijke social distance te bewaren.

  • We zijn volledig zelfvoorzienend, ook voor wat betreft stroomvoorziening.
  • We hoeven dus niet uw huis te betreden, ook niet voor een stopcontact.
  • We kunnen zonder problemen buiten op de stoep, tuin of op het terras optreden. Natuurlijk moet het wel droog zijn.
  • Onze muziek is krachtig genoeg om goed hoorbaar te zijn, ook buitenshuis.
  • We bewaren altijd ruim voldoende afstand. Naar elkaar en naar u als opdrachtgever. En natuurlijk naar degenen voor wie we optreden.
Tarieven

We spelen overal in Nederland, België en daarbuiten

Zonder problemen reizen wij grote afstanden. En bovendien hebben we op veel plaatsen lokale teams, zodat we besparen op reiskosten.
We treden op overal in Nederland, België, Luxemburg en het westen van Duitsland.

Hartelijk welkom bij "mijn" Jazz Centrale!

"Mijn naam is Kars Veling, oprichter en bandleider van het Jazz Centrale-project. Ik ga u helpen aan een zeer professionele jazzband voor uw bruiloft, feest of zakelijke event.

Het concept is echt uniek—u bepaalt zelf de grootte van de jazzband en u kiest zelf welke instrumenten u in de jazzband wilt hebben.

Alle musici in mijn team zijn fulltime musicus en gespecialiseerd in achtergrondmuziek. Ik heb ze zorgvuldig geselecteerd, zodat u kunt rekenen op de absolute top uit de jazzscène!"

Wie zijn wij?

De Jazz Centrale is opgericht door Kars Veling, onze pianist en zakelijk leider die in de loop van de jaren een fantastisch team van de allerbeste jazzprofessionals heeft samengesteld.

Omdat onze musici door het hele land wonen, kunnen wij u overal in Nederland, België, Luxemburg en het westen van Duitsland van dienst zijn! Wij hebben allen vele jaren ervaring in het verzorgen van live optredens, en dat hoort en ziet u direct!

Wij bieden:

  • de beste professionals uit de Nederlandse jazzwereld
  • professionele aanpak
  • zeer snelle reacties op uw aanvraag
  • persoonlijke benadering, want slechts één aanspreekpunt!
Tarieven